Geselecteerde vestiging

Resultaat

Het behalen van doelen voelt enorm goed. Bij MyLife willen we jou helpen om je doelen te behalen. Het bereiken van je gewenste resultaten begint bij het stellen van doelen. Onze deskundige trainers helpen je graag bij het opmaken van haalbare doelstellingen en zetten samen met jou de eerste stappen bij je sportieve reis.

Het maken van een persoonlijk fitplan en uitleg over het gebruik van toestellen, en groepslessen die bij jou passen krijg je in het MyStart programma. Onderdeel van dit unieke begeleidingsprogramma zijn evaluaties en meetmomenten. MyStart is beschikbaar voor elk lid.

Wil jij meer persoonlijke begeleiding, dan kunnen we je het MyCoach programma aanbieden. Een personal coaching traject waarbij je meer wordt ondersteund op weg naar je doel. Onderdeel van het MyCoach programma is de Milon Cirkel.

Het bijhouden van je vorderingen kan ook in de MyLife fitness app. Hierin kan je dagelijks alles zien wat je in de MyLife club hebt gedaan, sportactiviteiten buiten bijhouden en op je mobiel zelfs je dagelijkse stappen en nachtrust worden meegenomen in de app.

Je MyCoach kan je in de app adviseren en persoonlijk reageren op jouw berichten en behaalde subdoelen.

Een mobiel inzicht in je behaalde resultaat maakt je bewust van de valkuilen op weg naar jouw doel.

Ook in de groepslessen is er aandacht voor het doel. De Cyclestudio, ingericht met de beste fitness indoor bike is niet alleen qua resultaat ook mobiel uit te lezen. De instructors van deze training zijn er om jouw conditionele doelen werkelijkheid te maken. Bekijk het rooster hier.