Geselecteerde vestiging

Gezelligheid

MyLife nodigt uit om met de hele familie of individueel op een relaxte manier aan je doel te werken. Vanaf de leeftijd van 14 jaar bieden wij gedoceerde workouts aan. 

Hoe handig is de gratis kidsles. Vanaf 5 tot 10 jaar op woensdag 13.00 kunnen de kids een uurtje sporten met als beloning een appeltje. Deze les maakt het voor ouders mogelijk ongestoord een uurtje te sporten. De kleinste van 3 maanden tot 4 jaar kunnen de hele week uitgezonderd de zondag een uurtje doorbrengen in onze gratis kinderoppas.

De enthousiaste Shape-, Ride – en Mind coaches brengen hun passie en kennis met veel enthousiasme en motivatie over tijdens een van onze 120 groepslessen per week waar je uit kunt kiezen. Het hoge fungehalte zorgt ervoor dat je ongemerkt hard werkt aan jouw doel. Je voelt je heerlijk voldaan na gedane “workouts”.

Gezelligheid is ook samen sporten! Wil jij een vriend, buur of collega uitnodigen om MyLife te ervaren? De Bring-A-Friend actie maakt het mogelijk samen een dag te genieten bij MyLife. Vul hieronder het formulier in en wij nodigen jullie uit voor een gezellige proefdag.

 

Bring a Friend

Sport nu samen. Geef hieronder de gegevens van jouw vriend(in), collega of kennis op en wij nodigen hem of haar uit voor een dag MyLife.