Geselecteerde vestiging

Balans

De juiste balans

Elke dag zit vol keuzes. Maak je de juiste? Zit er balans in? Een bewuste keuze is kiezen voor MyLife in your Life. Die balans bieden wij in vorm van een ruim aanbod Yoga, Pilates en Balans. In een juiste sfeer kun je de balans krijgen of terug vinden. De balans tussen Body en Mind 

Een sportieve balans tussen lichaamsbeweging en tot rust komen vind je meteen in de Mindstudio. Groepslessen als yoga, pilates en body balance dragen bij aan een goed gevoel en balans tussen mind en body.

Pilates
De les Pilatus heeft veel voordelen, zoals een beter lichaams bewustzijn, balans, coördinatie, kracht en lenigheid.

Balance
Is een  mix van Tai Chi, Yoga, Pilates, stretching en meditatie oefeningen. Je oefent onder meer gecontroleerd ademhalen, verbetering van flexibiliteit, statische kracht en concentratie.

Yoga
Als een combinatie van bewegings- en ademhalingsoefeningen is Yoga uniek door de meditatie en nadruk op bewustwording van het lichaam. Yoga betekent het echt samenbrengen van body en mind.

Via jouw MyLife Fitness app kan je een plek in één van deze lessen reserveren. Zonder moeite waar en wanneer jij wilt. Download de app nu voor een ios telefoon of voor android.

Denk ook aan onze ontspannende zonnebank en sauna, heerlijk als toevoeging op je sportmoment of gewoon als relaxmoment na een lange dag.

Naast sport en ontspanning denken we ook aan goede balans in voeding. Bij onze receptie kun je verse groente en fruit smoothies drinken, lekker bijkomen met een heerlijke cappuccino of spieren laten herstellen door een proteine shake of reep.

Lid worden? Klik hier!